Voordelen van het verplaatsen van zorg van de oogarts naar de optometrist.

  • Vermindering van onnodige doorverwijzingen naar de oogarts
  • Minder zorgkosten voor de patiënt
  • Directe beschikbaarheid van oogheelkundige zorg
  • Verkorten van wachtlijsten bij de oogarts
  • Verbetering van patiëntenzorg


Optometrie

De optometrist werkt veel samen met de oogarts, huisarts en de opticien. Door de toenemende druk op de zorg merken wij dat er steeds meer behoefte is aan extra oogzorg. De wachttijden nemen hand over hand toe zodoende dat wij er naar streven onze patiënten binnen een week te zien. Hoogwaardige eerstelijnszorg en samenwerking met de oogarts, huisarts en opticien, dit mede door jarenlange ervaring in ziekenhuizen.

Zorgdomein

Zorgdomein is een digitaal platform waarop zorgverleners zorg vragen, zorg aanbieden. Ook Oogcentrum Midden Nederland is hierbij aangesloten, zodoende kunnen wij naast specialistische zorg ook bewerkstelligen dat deze vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Beveiliging data

Middels zorgmail kunnen wij de oplossing geven dat de data van uw patiënten altijd beveiligd is.

Voor meer informatie over Optoconnect, klikt u hier.

Optoconnect

Optoconnect heeft het belang van goede, professionele oogzorg hoog in het vaandel staan, zij verzorgen een platform voor optometristen.

Ksyos

Een digitale zorginstelling waar ruim 3000 medisch specialisten bij aangesloten zijn, dit maakt hen de grootste zorginstelling van Nederland.

Preventieve onderzoeken

Veel oogaandoeningen geven pas in een laat stadium klachten. Door preventieve check kunnen veel voorkomende oogafwijkingen vroegtijdig worden opgespoord en kan tijdig worden ingegrepen.